Explicit Lyrics

bibeln copy Nu har det hänt igen en religiös dåre har orsakat både sig själv och sin omgivning stor olycka. Det är tragiskt när det händer, och det gör det tyvärr alltför ofta.

Jag kom att tänka på hur de konservativa grupperna i USA skapade en gruppering som lobbade fram en etikett som ska varna för skadlig musik(främst hårdrock). Al Gores fru var en av grundarna till föreningen Parents Music Resource Center.

Det var så upprörda känslor att det blev en rättegång där det spelades Black Sabbath skivor baklänges för att tyda ut satanistiska budskap, efter det att några hårdrockslyssnande ungdomar hade skjutit sig själv. Dee Sneider sångare i Twisted Sister ställdes inför kongressen.

Nu undrar jag bara om det inte kan bildas en gruppering som ser till så att bibeln märks upp på ett liknande sätt. Så att vi kan skydda våra barn. Det är ju viktigt att vi lär barn skilja mellan fantasi och verklighet.

Pappa bad till Gud – lät dottern dö – DN.se.

1 reaktion till “Explicit Lyrics”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *