Släng Ohly i Sjön

Maria Wetterstrand har gett Miljöpartiet en ny framtoning. Det visar sig också att hon lockar fler väljare än hennes skäggprydde kompanjon. Man kan undra varför deras manliga språkrör alltid har skägg. Det kanske är av hänsyn till diverse kvalster och annat som trivs i lurviga miljöer.

Nu försöker Maria Wetterstrand dock med något som inte ens hon kan komma undan med. Hon hävdar att det finns gott om utrymme för socialliberaler inom de gröna.

De har precis tagit bort kravet på att vi ska gå ur EU. De lyckats få bort några av de värsta tokigheterna. Det är bara ett problem. Ingen liberal vill en vara i samma sjö som Ohly och hans anhang. Än mindre sitta i samma båt.

Om hon menar allvar bör de klart och tydligt visa att de är beredda att återta sin vågmästarroll och stå på egna ben. Kaxigt, självsäkert och egensinnigt. Egenskaper som kan tillskrivas många liberaler.

Wetterstrand: De gröna ett naturligt hem för socialliberaler – Artikel av Maria Wetterstrand – Newsmill

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *