Katastroffilmer

De senast veckorna har jag sett två riktigt riktigt dåliga filer 2012 som var dålig och The Storm som var så dålig att det inte gick att se. De var dålig på olika sätt 2012 kändes mer som ett dataspel. Förr var det ett hantverk att göra en effektfilm nu är det bara att trycka på en knapp.Det blir ingen själ i filmerna. När dessutom karaktärerna saknad djup och trovärdighet blir det helt enkelt en dålig film. 2012 riktar sig nog till de som är 12.

The Storm visar sig efter lite efterforskning vara en mini-serie. Det kunde jag kanske listat ut men i ärlighetens namn var det inte mitt val. Varför stängde vi av. Gränsen gick när de introducerade den gravida hustrun till en ambulansförare. Innan dess hade redan ambulansföraren, den gode forskaren, snygga poliskvinnan och äregirige forskaren och elaka biljonenären gett sig till känna.

Tacka vet jag skyskrapan brinner det är en av de bästa katastrof filmer någonsin. Klicka på länken och kolla in rolllistan.

För alla kids som aldrig har sett ett riktigt stunt utan bara pixlar som rör sig så har jag letat upp ett youtube-klipp.

film med de 20 bästa old school bond stuntsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *