Mikrobloggare

Det finns ju ett begrepp som heter mikroblogg. Men jag tycker att det är lika intressant att diskutera det som kan kallar mikrobloggare. Alla de som bestämmer sig för att starta en blogg men där det inte blir riktigt bra.

Eftersom det är så enkelt så har de satt upp sin blogg och producerat ett första inlägg inom en halvtimme rent gratis. Oftast ser det första utlägget ut så här.

”Välkommen till min blogg. Här kan ni följa mig…”

Det enda som saknas är något. Jag vet inte vad men på de flesta bloggar avtar aktiviteten efter tre månader. Bloggen somnar sakta in och kvar blir bara ett fragment i cyberspace.

Många bloggar blir det aldrig liv i. Av en ambition blev det ingenting. Då är frågan vad var det för ambitionen?

Min egen blogg har ju fått nytt liv, men det beror troligen på att det är valår. Att bara blogga rent planlöst om mitt liv skulle jag inte ens ge mig på. Så intressant liv har jag inte och varför skulle jag vilja dela det men andra på internet.

Vad säger alla övergivna luftslott på Internet? | Customer experience & CRM.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *