Visa din sympati

Nu när valstämningen börjar att piskas upp  vill jag komma med en uppmaning till alla som sympatiserar med Alliansen. Visa det, berätta det och var stolt över det.

När man rangordnar olika mediers påverkan och effektivitet i marknadsföringslitteraturen är det i särklass trovärdigaste när någon man har förtroende för säger att en vara eller tjänst är bra. Det innebär att om du som sympatisör berättar för någon att du gillar Alliansen kommer du att göra mer nytta än alla utskick, utspel och program. Ditt ord väger tyngre än det mesta som ett parti kan göra för att vinna röster. Ju närmare valet desto mer ok är det ju att flagga upp med sina sympatier i annars opolitiska sammanhang. Utnyttja den möjligheten för göra vad du kan för att ge alliansen ytterligare fyra år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *