Blogga en kontaktsport i realtid

Jag tog en veckas ledigt från bloggandet. Det sliter att producera fram minst ett inlägg om dagen. Plus då min nedräkning som bara den har tagit mer tid och energi än jag hade kunnat föreställa mig.

Nu är jag tillbaka på jobbet. Dottern skolas in på dagis och livet börjar flyta på. Med snart en månad kvar av valrörelsen så kommer jag nog att ändra fokus lite. Annonser ska produceras, kampanjidéer genomföras och valstugan ska bemannas och smyckas. Trycksaker ska delas ut och väljare mötas. Debattartiklar skrivas och uttalanden förbereddas.

Någon plats för att trycka in bloggande i det finns det knappast. Men så fort jag har skrivit klart det sista nedräkningsinlägget kommer jag nog att bli lite aktivare på bloggen.

Men jag kan bara konstatera att bloggande är en tuff kontaktsport där det handlar om att prestera. Det funkar inte att leva på gamla meriter. Det måste hända saker och nya inlägg måste strömma in. Jag kommer troligen att twittra lite under den sista månaden eftersom det helt enkelt är ett mindre tidskrävande och tar mindre av min fokus.Man har ju dessutom ett jobb att sköta.

Min respekt för de som jobbar med text och varje dag och producerar fram minst ett textstycke ökar hela tiden. Det är inte enkelt att varje dag prestera ett mer eller mindre inspirerat textstycke.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *