Media flödar

Under två veckor struntade jag i att följa mina nyhetsflöde. Det resulterar i att jag kommer att sitta några timmar och köra genom bloggar, ledarsidor och annat som är intressant. Jag tänker på några saker. Det första hur man plockar ihop sin egen nyhetskorg, att pappersmediet inte funkar med det nya sättet att tillgodogöra sig nyheter, att de amerikanska flödena är överväldigande och att det finns så mycket att läsa, så mycket att blogga om och så mycket att tänka på att jag aldrig kommer att hinna med allt.

Frågan då är hur man ska lösa det. Sänka ambitionsnivån, gallra kraftigare, nischa bloggen eller se till så att man får möjlighet att göra allt detta på arbetstid. Finns det sådana jobb?

Några bra inlägg av Dick Erixon kan jag i alla fall bjuda på för den som inte har ork och tid att plöja genom 1210 olästa feeds. Lägger på fler om jag hittar intressanta vilket man ju alltid gör.

DagensPS.se – Ofrivillig heltid är vanligare än ofrivillig deltid.

DagensPS.se – Jonas Gardell hoppar av som vallokomotiv (S).

DagensPS.se – Jämlikhetsbluffen avslöjar Jämlikhetsanden.

DagensPS.se – Arbetslösheten: frizoner eller bygga murar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *