Apostlahästarna

Idag lyckades jag dela ut ca 1 200 hushållsutskick. Källesjö, Västa Sjöstaden, Edvinshem och Berghusa. Det var grymt. Nu känns det i kroppen. Jag är inte van vid känslan av att vara trött i kroppen, underbart och skönt må jag säga.

Det som var intressant var att upptäcka vilket underbart boende Ystad kan erbjuda. Dessutom blir man lite ödmjuk när man inser hur många människor av kött och blod som är beroende av att vi fattar rätt beslut och att staden utvecklas och mår bra.

När man sitter i möten och diskuterar är det lätt att bli blind. I siffror, strategier och beslutsunderlag tappar man ganska lätt bort människorna och medborgarperspektivet. Det är det största motivet att se över hur mycket av våra liv som ska styras av politiker istället för av oss själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *