#ystpol

Jag har börjat fatta hela den här Twitter prylen nu. Det är oerhört bra för att skapa uppmärksamhet kring en artikel eller fråga. Jag twittrar under alias The_P_Eriksson. Idag var jag på Samhällsbyggnadsnämnd och passade på att slänga iväg några tweets.

Det är ju en gränsdragning. Mötena är ju slutna men att twittra ut vilka ärenden som behandlas kan ju knappast vara ett problem. Är det ett problem bör reglerna ändras. Det hade varit kul om fler kunde twittra om politiken i Ystad eller sända ut lite tweets från alla de politiska mötena som sker.

Jag använde mig av rubriken #ystpol Så om du vill börja twittra så använd gärna den rubriken så kommer det vara enkelt att följa det politiska livet i Ystad på twitter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *