Pausfågel

Har en liten paus från bloggande eftersom jag har hög arbetsbelastning för tillfället. Dessutom har jag ett arbetsrelaterat projekt som kräver mitt fokus. Kommer sannolikt vara så ca två veckor till.

uppdaterat 11o7o2 – under sommaren kan du följa mig på Twitter (se widget till höger). Står inför utmaningar och måste fatta några beslut. Släpper bloggandet till dess att jag fått allt på plats. Under tiden så går det ju bra att läsa gamla inlägg för den som inte kan bärga sig tills att jag kör igång igen.


uppdaterat 110829 – rullar igång med ett projekt på jobb som är tar mig ett steg på vägen på att nå ett av mina 40-års mål. Kommer att lägga bloggen i malpåse en tid eftersom formatet inte lämpar sig för de tankar och erfarenheter jag kommer att göra – eftersom de är strikt arbetsrelaterade. Kommer att fortsätta uppdatera mitt twitter-flöde med artikeltips. Du kan också bli vän med mig på Facebook. Eventuella politiska reflektioner och uttalanden kommer att publiceras på min sida på folkpartiet.se
.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *