Många bollar

Att hålla många bollar i luften. Detta uttryck som har använts till leda i allt från platsannonser – till när man möter någon på stan och ska visa att man visst också är efterfrågad.  Det räknas liksom som meriterande att hålla många bollar i luften. Det är sällan man möter någon som säger att han har en boll i luften och avser att kasta den väldigt högt.

Jag har funderat mycket på det under hösten och vintern. Jag har valt att mer eller mindre släppa vissa bollar för att kunna driva de jag har kvar så högt som möjligt. De bollar som inte har  förutsättningar för att flyga riktigt högt har jag släppt eller kommer att släppa under året.

Visst känner man sig viktigt när man har många bollar, men att kunna känna att man verkligen får till en riktig kanonkula är viktigare.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *